NAK

Adatalapú adóigazgatás 

November 30-án ismét nagyszabású adókonzultációt szervez a szakmának a NAV – már lehet regisztrálni.

Szakmai párbeszédre és tudásátadásra hívja az adóvilág mértékadó szakembereit a Nemzeti Adó- és Vámihivatal: az idén ismét megrendezik a Nemzeti Adókonzultációt. A november 30-ai rendezvény tematikája a NAV digitalizációs törekvései, online szolgáltatásai, adatvezérelt kockázatelemzései, és az adózókat támogató szemlélet új irányai köré szerveződik.

Az adóhivatal mindenkori célja, és ezt hivatott szolgálni a november végi rendezvény is, hogy átfogó képet adjon a magyar adópolitikáról, az adóhivatali, jogkövetést ösztönző megoldásokról, az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásokról, a társaságokat érintő új szabályokról, és egyben lehetőséget teremtsen a visszacsatolásra a vállalkozásokat, szakértőket képviselő szervezetek számára.

A konferencián bemutatják a NAV innovációit és fejlesztési terveit, alkalmat teremtve a szakmai párbeszédre is. Az Adókonzultáció fővédnöke Varga Mihály pénzügyminiszter, akinek nyitóelőadása után a Pénzügyminisztérium adóügyi szakterülete, a NAV vezetői és szakértői, valamint a vállalkozói, tanácsadói szektor szakemberei osztják meg véleményüket és szakmai tapasztalataikat a hallgatósággal.

A legutóbbi évek hasonló rendezvényei igen népszerűek voltak a gazdasági élet szereplői és a szakmai szervezetek körében, így az idei Adókonzulráción is jelentős érdeklődésre számít a NAV. A regisztráció már elindult és nem érdemes lemaradni, regisztrálni, és a részletesebb programról tájékozódni az alábbi felületen lehet:

https://konferenciak.advalorem.hu/nemzeti-adokonzultacio-2023

A konferencia időpontja 2023. november 30. (csütörtök), helyszíne a Larus Rendezvényház (Budapest).

Kapcsolódó cikkek

Comments are closed.