A Kompkonzult Kft., mint az ADÓVILÁG című folyóirat kiadója, a felgyorsult világ változó igényeit követve, 26 év után, 2022. december 31-ével megszünteti az újság nyomtatott formában történő megjelentetését.

2023. január 1-jétől a szaklapra csak online formában lehet előfizetni.

Az összes védett – 2023. január 1. és 2023. december 31. között megjelenő – elektronikus tartalomhoz hozzáférhet(nek) a Felhasználó(k), vagyis azon személy(ek), aki(k)nek éves előfizetése van. A folyóirat korábbi, havi megjelenésétől eltérően 2023. januártól „a lap cikkei”, illetve az online tartalmak folyamatosan kerülnek feltöltésre. Ez azt jelenti, hogy például az adótörvények változása esetén rövid határidőn belül megjelennek az ezzel kapcsolatos online tartalmak, így előfizetőinket szinte naprakész információkkal látjuk el.

A Felhasználóknak az előfizetéses tartalmak eléréséhez be kell jelentkezniük az adovilag.hu honlapra!

ÚJ ELŐFIZETŐKNEK

Éves online előfizetésre az „Adóvilág – előfizetési űrlap” kitöltésével és online beküldésével van lehetősége. A „Megjegyzés” rovatban kérjük jelezze, ha több felhasználó részére szeretne előfizetni. Az űrlap beérkezését követően az előfizetési díjról számlát állítunk ki, melyet pdf-formátumban küldünk el a kapcsolattartó e-mail-címére. A számla pénzügyi rendezését követően aktiváljuk a Felhasználó(k) hozzáférési jogosultságát. Adminisztrátoraink folyamatosan végzik az adategyeztetést, és küldik ki az értesítést a felhasználói jogosultság aktívvá válásáról. Türelmüket és megértésüket kérjük!

2022-BEN MÁR ELŐFIZETÉSSEL RENDELKEZŐKNEK

  1. 2022-ben már előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek a tesztidőszak alatt online hozzáférést biztosítottunk
    Előfizetőink megjelölhettek egy Felhasználót, akinek a tesztidőszak alatt lehetősége volt a védett tartalmak elérésére. Amennyiben az előfizetésüket továbbra is fenntartják, a Felhasználó személye nem változik, és 2022. év végéig rendezték a 2023-as előfizetési díjat, akkor 2023. január 1-jétől újra hozzáférést biztosítunk az előfizetéses tartalmakhoz. Ha a pénzügyi rendezés 2023-ban valósul meg, akkor a bankszámlán történő jóváírást követő napokban aktiváljuk ismét Felhasználójuk jogosultságát.
  2. 2022-ben már előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek, akik nem rendelkeztek online hozzáféréssel
    Ha korábban is előfizetőnk volt és a megküldött díjbekérőt kiegyenlítette, de a tesztidőszak alatt nem regisztrált a honlapra, akkor a következő teendője van: az „Előfizetés” menüpont alatt (https://adovilag.hu/adovilag-elofizetes/) töltse ki az űrlapot a megfelelő adatokkal, megjelölve azt a konkrét személyt (Felhasználót), akinek kéri az online hozzáférést. Az űrlap „Megjegyzés” mezőjében jelezze a díjbekérő sorszámát. Az adatok ellenőrzése után az előfizetéshez kapcsolódó felhasználói jogosultságot aktiváljuk.

Előfizetés az ADÓVILÁG 2023. évi cikkeire: 17.717 Ft + 27% áfa / felhasználó, azaz bruttó 22.500 Ft / felhasználó

A Felhasználó vagy az előfizető adatait érintő esetleges módosításokat kérjük, szíveskedjenek jelezni az adovilag@adovilag.hu e-mail-címen.