Azok számára, akik 2022. december 31-ig rendelkeznek ADÓVILÁG folyóirat-előfizetéssel, hozzáférést kívánunk biztosítani az adovilag.hu online tartalmaihoz a 2022. szeptember 1. és 2022. december 31. közötti tesztidőszakban.

A kiküldött tájékoztató levélhez képest egyszerűsítettük a regisztráció folyamatát.
Kérjük, hogy az alábbi űrlapot töltsék ki azon adataikkal, amelyekkel a folyóiratra is előfizettek. Az űrlap „Megjegyzés” mezőjében jelezzék, hogy már rendelkeznek előfizetéssel 2022-re.

Az űrlap alsó részén kell megadniuk azon munkatársuk adatait (a továbbiakban: Felhasználó), aki szeretne hozzáférni az adovilag.hu cikkeihez. Amennyiben több hozzáférést kell jelölniük (több példányra szóló lapelőfizetésük van), úgy a „Megjegyzés” mezőbe írják be a többi hozzáférést kérőnek (a további Felhasználóknak) az adatait.

Az űrlap feldolgozása után biztosítjuk Önöknek a hozzáférést a tesztidőszak alatt. Erről e-mailben értesítjük a Felhasználó(ka)t. A beküldött és a meglévő előfizetési adatok ellenőrzése manuálian történik, a honlap adminisztrátorai elfoglaltságuk függvényében végzik az adategyeztetést, és ezt követően küldik ki az értesítést a Felhasználó(k)nak. Türelmüket kérjük, és megértésüket köszönjük!

A folyóirat példányszámát érintő esetleges módosításokat kérjük, szíveskedjenek jelezni az adovilag@adovilag.hu e-mail-címen. A tesztüzemmód alatt várjuk észrevételeiket, véleményüket, javaslataikat a honlappal kapcsolatban a következő e-mail-címre: rendeles@kompkonzult.hu

Kérjük adja meg az alábbi adatokat

  • Vállalkozásnál a Cég nevét, magánszemélynél a teljes nevet kérjük beírni.

  • Magánszemélynél a Lakcímet kérjük megadni.

  • Cégcsoport esetén: Csoportazonosító szám (a csoportazonosító első 8 számjegye); Magánszemély megrendelő írjon be négy darab nullát!

  • Adóvilág cikkek
  • Itt jelezheti például, ha egynél több hozzáférésre fizetne elő.

 

Hozzáférés

  • Akinek a konkrét hozzáférést (felhasználónevet és jelszót) kérik.

  • Válasszon egy felhasználónevet, majd alább egy jelszót is!

  • Legyen benne min. egy NAGYBETŰ, kisbetű és szám!

 

Verification