NAK

🔒Nemzeti Adókonzultáció – Mit jelent a siker?

A különböző szerepű és helyzetű cégek képviselői pozitívan ítélik meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szolgáltatásait és adózókhoz való hozzáállását, de elismerésük mellett elvárásaikat is megfogalmazták a hetedik Nemzeti Adókonzultáción november végén.

Adótanácsadók, számviteli szakemberek és könyvelők élénk érdeklődése kísérte az idei Nemzeti Adókonzultációt (NAK). A miniszteri, elnöki és államtitkári előadások utáni kerekasztal-beszélgetéseken a NAV szakembereinek a nagyvállalatoktól a mikro- és kisvállalkozásokon át a fiatal vállalkozókig minden vállalkozástípus képviselőjével volt lehetőségük a párbeszédre, sőt a közönség is kifejthette álláspontját az egyes témákhoz kapcsolódó szavazásos felmérésekben. A témák az ügyféli szolgáltatásoktól az újonnan bevezetendő kötelezettségek szabályaiig igen széles spektrumot fogtak át, és ennek nyomán plasztikusan kirajzolódtak a különböző nézőpontok. Az újabb kényelmi szolgáltatások iránti igények mellett a piaci szereplők megfogalmazták egyebek mellett azt is, hogy örömmel fogadnának egy olyan tanácsadó, tájékoztató intézményt, ahol a vállalkozások információt kaphatnának a rájuk vonatkozó valamennyi, nem csak az adózást érintő, speciális és általános teendőről.

Csak regisztrált előfizetőink olvashatják a cikk további részét! . Még nem regisztrált előfizetőnk? Csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolódó cikkek

Comments are closed.